Muzica de suflet

Nu am urmarit selectia de anul acesta pentru Eurovision, insa la un moment dat am citit in presa ca este posibil sa ne reprezinte Naomi, transexualul.M-am crucit, sincer, pentru o asa alegere.

Nu este vorba de nicio rautate, Florin ( Naomi) canta ok ca si…nu stiu daca femeie sau barbat, dar imaginea noastra ca si tara nu poate fi reprezentata de un transexual la un concurs international din punctul meu de vedere ( desi, gandindu-ma bine, cu niste ani buni inainte, prin 1998,  Dana International a reprezentat Israelul cu brio  si a si castigat Eurovisionul ).

Stau mereu si ma intreb de ce televiziunile si in general radiourile nu promoveaza extremd e mult oameni care canta si nu pupeze fara niciun Dumnezeu pe lumea asta si desigur nici in muzica cu vreun talent.

Una dintre fetele pe care eu o admir extrem de tare, ma uitam la pariu cu viata numai pentru a o asculta si acolo cum canta, este Monica Odagiu.Are o voce diafana, suava si puternica totodata, poate canta un registru muzical vast si interpretarile ei imi zbarlesc mereu parul pe mine de placere.

Oare de ce nu investim in oameni ca ea si ne pierdem timpul cu melodii aiuristice si voci nesemnificative?

3 comentarii la “Muzica de suflet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s