Despre noi

Inainte de blog si de Kiki povesteam pe viu grai anumite pasaje si farame de viata care ma faceau sa zambesc, sa ma intristez sau ma bucurau enorm, fie ma dezamageau amarnic.Tot auditoriul meu  era incantat de modul cum le povesteam si deseori se radea la cele narate de mine, desi unele intamplari aveau chiar iz tragic si nu era nimic de amuzat, dar modul in care eu le creionam le facea placere celorlalti sa ascuIte.
Intr-o zi, mi-a venit ideea de-a face un blog unde sa povestesc ceea ce  spun si pe viu grai, in care initial am consemnat timid tot ceea ce facea Kiki la inceput de viata, ulterior dandu-mi seama ca nu pot scrie doar despre lucrurile roz ale vietii noastre, caci viata mea si a familiei mele nu este numai parfum si soare, avem si tunete si fulgere, ploi torentiale, geruri mari uneori, avem si vorbe mai de duh, avem contact cu oameni care ne exaspereaza, ne enerveaza maxim si atunci nu pot fi ipocrita sa scriu ca la vie en rose e la mine acasa always.Nici gand! Ba am constatat scriind,ca mai multa priza am la nebuni si tot felul de ciudati decat la oamenii normali.
Si nici a fi mama nu este mereu trait de mine ca fiind cel mai nobil sentiment, caci te incearca uneori niste furii, nervi si panici de uiti instantaneu de sublimul de-a fi parinte.
Ultimamente nu mai am asa de mult timp pentru scris ,ca si inainte, dar ma chinui cat pot de tare sa tin blogul pe o linie de plutire, sa nu-l parasesc de tot.
Nu scriu aici nici pentru trafic, nici pentru bani si nici pentru faima, nu ma stresez sa ajung sa fiu invitata la evenimente la care sunt chemati bloggerii cu state vechi, nu ma dau in vant sa devin  faimoasa  si citesc si comentez doar pe si la cei care imi plac, in general evitandu-i pe cat posibil pe ” mai marii „,  mai cu seama pe cei perfecti care ii invata pe altii sa traiasca, desi ei nu isi traiesc decat virtual propriile lor vieti.
Pe scurt, cine sunt eu? Sotie iubitoare si iubita ( vreau sa cred ), mama fara cusur ( daca exista ! ) de pusti de 11 ani , fiica (ne) ascultatoare, nepoata de celebre si mai putin célèbre personaje, prietena si fina a unor oameni faini , om multumit de ce are si implinit cu ce i s-a dat, cu frica de Dumnezeu si recunoastere vesnica pentru cele ce mi-au fost sortite si oranduite in viata asta !

Daca doreste cineva sa-mi scrie sau sa ne contacteze, o poate face pe adresa de mail :

faramedesuflet2009@gmail.com

27 comentarii la “Despre noi

  1. Buna, am citit doar articlolul tau legat de copilul de 2 ani dus la gradinita. Am un print, care in aprilie va avea 2 anio si jumatate, ne gandim sa il dam la gradi, cu disperare cautam o super gradinita. Articolul tau ne-a incantat, te rugam sa ne indrumi in acest sens. Multumim, parintii lui Luca

    Apreciază

  2. @Roxana: ulterior am scris un alt articol unde lucrurile nu erau chiar atat de roz ;-)), citeste-l si pe ala si apoi imi comunici daca mai vrei sa mergi acolo 🙂

    Apreciază

  3. Of! imi indici articolul? Imi e greu sa il gasesc. Nu cred ca vreodata vom gasi o gradinita care sa ne multumeasca. Nici nu m-am prins cum se numeste gradinita ca sa pot studia problema. Pur si simplu am fost cucerita de entuziasmul tau de la acea vreme.

    Apreciază

  4. Buna ziua,
    Mai este valabila oferta cu patutul?Il doresc pentru bebe al meu care are 2 luni si vrem sa ii ducem un patut si la bunici si nu am vrea sa mai dam alti bani pe patut

    Apreciază

  5. buna seara.imi cer scuze ca indraznesc…am observat ca mai donati din lucrurile copilului.momentan trec printr-o perioada grea si tot caut ajutor.am doua fetite si de cateva saptamani am ajuns intr-un punct disperat.daca aveti posibilitatea si bunatatea de a ma ajuta cu cateva hainute sau orice va prisoseste si este util unui copil de 3 ani,va rog sa-mi trimiteti un mail la aalexandra25@yahoo.com .pe mail va pot da mai multe detalii…
    va multumesc pt timpul acordat citirii acestui mesaj!

    Apreciază

  6. O pacienta mi-a atras atentia asupra blog-ului d-voastra si post-ului din data de 18.IX.2012 referitor la HSG care ne-a impresionat. Fara nici un cost din partea d-voastra, daca doriti un sfat sau un „second opinion” ma puteti contacta la adresa de mail chiroiubogdan@yahoo.com. O seara buna.

    Apreciază

  7. Legat de postarea ta cu „Odiseea constructorilor” as dori sa vad niste poze cu ce urmeaza sa construiesti. Nu imi vine sa cred pretul descris in postare: 110 euro mp la cheie ? Ai mai vazut constructii legate de firma asta ? As dori sa stiu inca cateva detalii. Iti las e-mailul meu sa vorbim: dteicu@yahoo.com

    Apreciază

  8. @Dumitru Teicu: niste poze cu ce urmeaza sa construiesc poti vedea pe blog intr-o postare anterioara celei cu constructorii

    Meşterul Manole, cel de negăsit


    Nu ma costa 110 euro/mp , ci 100 euro /mp.Este putin sau…?Nu prea am inteles din comentariul tau daca feedback-ul tau este unul pozitiv sau negativ.Daca am mai vazut constructii facute de echipa mea?Da, unele foarte reusite, de ce?

    Apreciază

  9. Sa sti ca am sa stau. Piciul meu are 2 ani si 7 luni si cu ajutorul tau i-am trait copilaria de 2 ani si trei luni cat nu a fost langa noi din pacate. Din fericire seamana mult cu Ayan astfel incat articolele tale m-au ajutat enorm de mult sa il inteleg. Cu mult mult drag-Adriana- mamica adoptiva a lui Andrei.

    Apreciază

  10. Scuze pleonasmul…emotiile plus ca traiesc superlativul vietii mele asa incat am tendinte hiperbolice.

    Apreciază

Lasă un comentariu