Premiul Liebster de la o premiată

Pe Allexyanna nu am descoperit-o decat de putin timp, insa o citesc cu nesat si versurile ei imi incanta de fiecare data sufletul.

Iti multumesc pe aceasta cale, Allexyanna, pentru faptul ca te-ai gandit la mine, acordandu-mi premiul Liebster.

liebster-award-logo

Exista ca la orice premiere, un set de reguli si un set de intrebari pe care e frumois sa le urmati asa cum voi face si eu.

Regulile Premiilor sunt cele de mai jos:

*Mulţumeşte-i persoanei care te-a nominalizat scriind link-ul către blogul ei în postare;
* Răspunde la toate întrebările primite;
*Nominalizează 11 bloggeri;
* Formulează 11 întrebări la care să răspundă cei nominalizaţi de tine;
* Nu poţi nominaliza persoana care te-a nominalizat pe tine;
* Trimite-le nominalizaţilor un link la postarea în care i-ai numit, pentru a-i informa.

Iata si intrebarile Allexyannei pentru mine :

1.Ce vă inspiră în publicarea unui material pe blogul personal?

Diverse momente fericite sau nefericite. traite sau experimentate de mine si de ai mei dragi , alteori amintiri din copilaria mea frumoasa, foarte multe scrieri sunt despre pustiul grozav pe care-l cresc cum ma pricep mai bine.

2.În urma căror criterii alegeți să urmăriți un blog?

In general urmaresc bloguri care nu sunt ” faimoase „, ma delectez cu scrieri simple, frumoase,haioase, scrieri care imi insenineaza diminetile la o cafea, inainte de a ma apuca de treaba zilnica la serviciu.Nu am un criteriu anume.Citesc o postare, mai citesc una, doua si daca imi place revin iar si iar.Daca nu, inchid si trec mai departe.

3.Vă captează mai mult un material care să includă o fotografie decât unul simplu?

Ma capteaza foarte tare continutul scrierii, fotografia insa completeaza bine o scriere cu substanta.

4.Comunicare online sau offline? Ce preferați și de ce?

Mie imi place sa comunic oricum, o fac si online si offline, comunicarea doar sa existe.Offline e placut ca te revezi / auzi cu persoane dragi tie, online e fain ca poti comunica oricand cu cine doresti, fara a fi nevoit sa te deplasezi.Ambele forme au avantajele si dezavantajele lor.
5.Câte persoane pe care le urmăriți online cunoașteți și dincolo de spațiul virtual?

Cateva dintre personale pe care le urmaresc de multa vreme le cunosc si personal, cu unele am devenit foarte apropiate.Mi-ar placea insa sa ma intalnesc la un ceai, de exemplu, cu persoanele mai nou urmarite.
6.Ați avut curiozitatea de a cunoaște o persoană căreia îi urmăriți blogul? Dacă da, cum ați dat curs acestei curiozități?

Curiozitatea exista, nu am dat inca curs acesteia.
7.Considerați că “personalitatea” blogului este apropiată de cea a subiectului-admin?

Depinde de scrierile din blog.La mine, spre exemplu, se poate citi ce fel de persoana sunt, scriu chestii personale, ganduri si idei.La alte persoane, care scriu despre cu totul alte subiecte ( versuri, proza, povesti diverse ) nu poti contura ce fel personalitate are adminul blogului.

8.Care este figura geometrică preferată și de ce?

Mie nu prea imi plac figurile geometrice si nici matematica, asadar nu am asemenea preferinte.Sorry, daca ar fi acum sa aleg asa una,la repezeala, hexagonul.E comlicat si maiestuos.

9.Ce culori ați înscrie în figura geometrică preferată?

Hm…Culori? Desi nu se potrivesc ca si cromatica, aleg culorile mele preferate : rosu, turqoise, corai si oliaca di mov. 🙂

10.În ce măsură și cum participați la protejarea mediului înconjurător?

Pffff, la intrebarea asta m-ai lovit ! Rau ! Nu sunt genul sa arunc mizeria pe jos, nu tai pomii, plantam copaci si flori ( ce-i drept la noi in curte ! ).Nu am participat insa la actiuni ample de protejare si salvare a mediului.

11.Care este cel mai important moment artistic personal trăit având în vedere faptul că arta poate fi găsită în foarte multe domenii de activitate?

Am absolvit scoala populara de arta, sectia canto – muzica usoara, ceva ani am cantat pe la diverse evenimente,insa de departe cea mai faimoasa si importanta aparitie artistica a mea a fost la 6 ani, cand am cantat pe scena Operei Romane si a Salii Palatului in fata a mii de oameni, in spectacole, alaturi de nume mari ale scenei romanesti de la acea vreme. Si m-a vazut o tara intreaga la tv-urile lor alb negre cum cantam 🙂 .

Premiul Liebster pleaca de la mine catre urmatoarele bloguri (descoperite relativ recent de mine, dar pe care le citesc cu mare drag ) : Potecuta, Adriana Tirnoveanu, Zapadalbastra,Emotii de mamica, Mama Alunita,Random Stuff, Confesiuni de sotie, Al Phagora, Mysoul 244, Din viata ca-n piata ,Calator prin viata.

Intrebarile pentru cei nominalizati:

  1. De ce aveti un blog, pentru cine scrieti?
  2. Postarile voastre sunt povesti reale, de viata sau fictiune?
  3. Scrieti pentru trafic si obtinere de venituri sau din pura placere fara a va interesa traficul blogului?
  4. Daca ati putea alege dintre cei doi astrii : soarele sau luna?
  5. Cat de des scrieti pe blog, aveti o anume frecventa?
  6. Care este ultimul film vazut pe care l-ati recomanda?
  7. Versuri albe sau proza in versuri?
  8. E vremea colindelor, asultati colinde traditionale romanesti sau internationale?Pastratori sau nu de traditii romanesti?
  9. Care este media de varsta a celor pe care ii cititi? Conteaza varst bloggerului urmarit sau doar continutul blogului?
  10. Treceti prin filtre personale ceea ce cititi sau credeti ad-literam ceea ce este scris?
  11. Cea mia frumoasa urare de Sarbatori pe care ati facut-o / primit-o in ultimii ani ?

 

16 comentarii la “Premiul Liebster de la o premiată

  1. Multumesc frumos de nominalizare.Nu voi participa, imi pare rau sa-ti spun. Luată asa, de val am mai participat odata. cred ca e de ajuns. Nu ca ar fi fost rau, dimpotriva, dar de data asta voi zice „pass”. Nici nu cunosc apoi 11 blogeri dar nu conta asta.
    ….Cand baiatul meu era in clasa a 6-a a refuzat sa mai dea bani la scoala pentru cadouri , a zis că nu-i treaba lui asta, ca nu de asta se duce el acolo. Eu m-am „inspaimântat” asa pe moment dar l-am lasat asa cum a vrut el.Recunosc ca a fost bine ca el! …Poate ai si tu noroc de asa copil cu „initiativa” in viitor si te scuteste de atatea discutii cu unii parinti carora le revine toata dreptatea din lume!!! Zic si eu.
    …Vad asa la o sumara privire ca ai si retete pe aici, Una din pasiunile mele…candva. …
    Multumesc de nominalizare.Si inca o data spun ca imi pare rau dar nu-mi doresc ca blogul meu sa fie prea cunoscut.Ce sa-i faci, fiecare cu „piticii” lui !

    Apreciază

  2. Si eu promit caanalizez, dar sigur mai pe final de saptamana. Ma bucura gandul tau catre mine. Apropo, nici tu nu ai pagina de fb? Recunosc ca mă opresc mai des pe fb decat pe blog, desi fac eforturi sa raman aici mai mult, pentru ca sunteti cumva…ALTFEL.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Pingback: Liebster | Călător prin viață

  4. Pingback: Când Potecuţa-i întrebată… | Poteci de dor

  5. Pingback: Liebster – Călător prin viață

Lasă un comentariu