Sacrificiul

Viata noastra cea linistita s-a transformat intr-o nebunie fara margini de cand am hotarat sa demaram proiectul cu noua casa.
Daca inainte veneam de la serviciu, primul lucru pe care il faceam era sa il imbratisez si pupacesc , apoi vorbeam , ne jucam, radeam,mancam impreuna, acum , din toate astea nu mai am timp decat sa-l pup sis a-l imbratisez pe Kiki, dupa care ma arunc disperata fie pe telefoane, fie stam in intalniri cu constructori, fie discutam amandoi analizand bugetul, fie vin diversi indivizi si individe sa vada apartamentul ce-l vindem, oameni care ma calca pe toti nervii cu intrebarile si pretentiile lor deplasate ( ne-a spus una ca “aveti foarte multa mobila de bebelus si mie nu-mi place !”, un alt individ ne-a intrebat si ne-a impus” vreau sa aruncati dulapul asta din hol!” , oameni care nu spun daca vor sau nu sa cumpere, dar bat din gura ca sa se afle in treaba…).
In weekend , sambata dimineata alergam prin diverse suburbia ale capitalei ca sa vedem casele marilor mesteri, apoi alergam pe la depozite de usi, termopane, faiante,gresii, parchet, centrala termica si alte cele.Sambata seara ma apuc de spalat, calcat,curatat, aranjat, gatit.Duminica o luam de la cap cu vizionarile, cu bugetul si cu socotelile, asta daca nu ne mai vedem cu vreun constructor.
Efectiv de Kiki am timp zero.S-a obisnuit bietul meu micut sa stea la desene animate cat vorbim cu domnii constructori, s-a obisnuit mititelul meu sufletel sa manace singurel in sufragerie la masuta lui,a inteles sa nu ne deranjeze cat vorbim cu domnii constructori, a inteles ca dureaza o perioada faza asta nasoala cat mami si tati nu mai au efectiv timp de el pentru ca sunt mega aglomerati.
Am ajuns cu Kiki al meu in casa sa-mi fie dor de el de mor, de parca nu l-as vedea cu zilele. Dar trebuie sa facem sacrificiul asta acum, altfel nu se poate.Offff !

10 comentarii la “Sacrificiul

  1. Poate stabilim un sfarsit de saptamana sa-l mai aduci la noi sa se joace cu Eliza (daca vrea) si va puteti face si voi treaba in liniste sau poate va relaxati in doi timp de cateva ore 😉

    Apreciază

  2. Pai sacrificiul de acum , nu precede un viitor stralucit si o viata buna pentru Kiki si voi? Nimic nu se face fara efort si sacrificiu! Cu constiinta incarcata ca pierzi clipe din viata flacaului , ajungi la frustrare.Priveste inainte si gandeste in viitor! Hai ca tot raul spre bine si cine va fluiera cu drag cand o sa cante mierla in marul de la poarta? 😀
    Va doresc spor in toate!

    Apreciază

  3. Voi unde o sa stati pe perioada constructiei ?
    Parerea mea ar fi sa va mutati si sa strangeti un pic prin casa, cred ca sansele de vanzare ar creste daca apartamentul ar fi curatat de chestii gen jucarii, alea de pe pereti,periute,paste de dinti,papuci,pantofi,farfurii ,calculator, eventual mochete( adica lucrurile prea personale) …mai bine sa se vada peretii curati, parchetul ,daca exista, gresia…etc.De exemplu eu am privit pozele dar nu reiese clar ce contine sufrageria,in afara de mocheta si un birou+ scaun de calculator nu se intelege mare lucru.Oricum oamenii sunt aiuriti, daca si pozele sunt nerelevante cu atat mai multi vizitatori” ciudati” o sa aveti.
    Parerea mea de om care-am ajutat o amica sa-si cumpere casa si pt asta am cautat nu gluma…:)

    Apreciază

  4. Si la poze as face legenda: poza 1,sufrageria,x pe y metri, poza 2,dormitor w/v metri,bucataria ,la fel suprafata ….lucrurile astea sunt bine de stiut din prima, ca sa nu te creiereasca toti cu aceleasi intrebari.
    Fa o poza si-n balcon ,sa se vada gresia si termopanele.

    Apreciază

  5. @Liana: iti multumec pentru sugestii, dar nu sunt de acord in totalitate.Eu la toate vizionarile de case la care am fost pana acum nu am vazut case impachetate si libere, am vazut case locuite cu toate acareturile fiecaruia.Cum sa ma mut si sa bag apoi apartamentul in vanzare?Cel ce-l va cumpara este interesat ( parerea mea ) nu de jucariile sau tabolurile mele , ci de metrii patrati, de imbunatatiri, de situarea blocului fata de anumite mijloace de transport, de si de…De redecorat casa isi face fiecare cum doreste, de vizionat casa desigur ca o alta impresie ai cand vizionezi live si alta din poze.Fotografiile sunt facute orientativ, nicidecum ca sa cumpere cineva doar din poze.
    dar este o parere si ce mi-ai scris tu, multumesc pentru sugestii 🙂

    Apreciază

  6. Eu nu cred asta….si asa putin cum te stiu eu , numai din ce scri…doamna mea draga , parca te vad ca dispari o perioada din blogosfera si apari plesnindu-ne in moalele capului ca ai rezolvat problema… 😀 Deci , te rog….Socola e pentru altii! 😉

    Apreciază

Lasă un comentariu