APARTAMENT DE VANZARE

Apartament de 2 camere, situat in Drumul Taberei,etajul 2 din 10,semidecomandat,constructia blocului 1977.Apartamentul are o suprafata de 48.5mp,dispune de gresie, faianta, parchet, geamuri + balcon din sticla termopan cu tamplarie pvc Rehau, apometre, repartitoare de caldura, usa metalica.
Locuinta se afla intr-un bloc linistit, la bulevard, cu acces direct la statiile RATB, farmacii, banci, scoli si gradinite, licee, policlinici si parcuri.
In cursul anului 2013 va incepe si reabilitarea termica a blocului si chiar in apropierea blocului va fi statia de metrou ce se construieste pe magistrala Drumul Taberei – Pantelimon.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, acceptam si credite, inclusiv creditul „Prima casa”.Pentru vizionare suntem disponibili seara si-n cursul weekendului cu un telefon prealabil.
Pretul apartamentului: 47.000 EURO

DSC00365

DSC00368

DSC00366

DSC00364

DSC00363

DSC00360

DSC00369

5 comentarii la “APARTAMENT DE VANZARE

  1. Sa stii ca incerc in continuare sa fac rost de numarul mesterilor din Maramures. Se pare ca si-au schimbat mobilul si prietenul meu, ala de-si facu casa cu ei, tot incearca sa afle numarul nou. Nu te-am uitat:))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s