Serbarea de Craciun de la gradinita

A trecut si anul asta serbarea de Craciun de la gradinita.Spre deosebire de anul trecut, mi s-au parut mult mai organizati, in sensul ca intr-o ora, 20 copii facusera si programul artistic, venise si Mosul, primisera si cadourile si erau si schimbati sa plece acasa.La grupa mica ce altceva sa mai dorim?
Au fost si copii care au plans, altii s-au speriat de Mos, altii s-au refugiat la parintii lor si nu au spus niciun vers, dar Kiki, ca intotdeauna, a fost la inaltime.
Cu exceptia unui microfon care nu a functionat si el a spus poezia lui de prezentator foarte incet, pentru ca ” mami eu am avut microfon si nu aveam de ce sa vorbesc foarte tare!”,si a mosului care i-a spus copilului ca e imbracat ” la 4 ace ca si Gigi Becali” de m-a intrebat copilul de cateva ori cine este jiji ala ?! , restul mi-a placut cum a fost organizata serbarea.Deh! de la grupa mica ce pretentii sa ai?De la anul ‘om mai vedea ce se va intampla, am trecut cu bine si a doua serbare din viata lui de gradinar 🙂

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Free digital slideshow made with Smilebox
Reclame

4 comentarii la “Serbarea de Craciun de la gradinita

  1. @crisscristina: se tuseste rau in toata grupa ! parul i-l las mai lung sa vad cum ii sta si cu pleata 🙂 ca doar vine Mosul si sa fie in ton cu.va pupam si noi !

    Apreciază

  2. @Ana Maria: multumim :-), cat despre copiii care urla in microfon…cred ca nu li se spune ca avad microfon se vor auzi mult mai tare decat ar spune ei poezia pe un ton ridicat.Nu cred ca stiu exact ceea ce face microfonul cu vocea lor!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s