Activitati de copil bolnav

Zilele astea suntem inchisi in casa ( bine, azi vom merge la serbare morti, copti, ca i-am promis si promisiunea facuta trebuie mereu respectata) caci Kiki s-a imbolnavit pe final de an.Ca un facut, eu mereu in perioada asta a anului trebuie sa-mi iau concediu medical, anul trecut cu arsura mea, anul asta cu Kiki care abia respira, suiera efectiv cand inspira aer.
Fizic nu-i mai este rau, asa incat trebuie sa ne ocupam timpul cu activitati variate ca sa nu sfarsim prin a iesi un tambalau, el de plictiseala facand numai nebunii, eu de nervi in urma nebuniilor lui.Deci, copil ocupat inseamna si pace in casa 🙂
Azi am pictat omul de zapada.Pe o coala A4 de hartie se picteaza fondul albastru, se lasa foaia la uscat.Dupa circa 5 minute in care foaia s-a zvantat, se ia un tub de pasta de dinti alba si se face dactilo-pictura, pictand fulgii de zapada din cer.Tot cu ajutorul pastei de dinti si a degetelelor din dotare vom desena si omul de zapada ( numai bulgarii ).
Cand se usuca pasta de dinti, ne pucam sa pictam si omul de zapada, sa-i facem tigaia, ochii, matura, nasul, nasturii si gura.
Ce-a iesit, vedeti mai jos :

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This digital slideshow personalized with Smilebox

5 comentarii la “Activitati de copil bolnav

  1. O, Doamne, sănătate multă îi doresc îngeraşului tău! Să vă bucuraţi de sărbători şi să vă fie bine! Şi eu am fost bolnavă, anul trecut, şi de Crăciun, şi de Revelion, ştiu cum e! Nu te mai supăra pe el, gândeşte-te că e o binecuvântare că îl ai. Şi chiar e o minunăţie de copil, după cum se vede în poze!

    Apreciază

  2. @niciodatasingura: nu ma supar pe el, scriam ca trebuie sa-l tin ocupat ca sa nu ajungem sa ne suparam :-), in felul asta toata lumea e happy :-).Multumim mult pentru urarile frumoase si le intoarcem cu mult drag!

    Apreciază

  3. Pingback: Bronhopneumonie | Fărâme de suflet din viaţa lui Kiki

Lasă un comentariu