Revenire

Am incetat sa scriu pe blog de prin toamna, cand m-am reintors 100 % la job, am renuntat din lipsa de timp si de chef sa imi mai astern gandurile in mod public, sa-mi mai scriu pasurile sau bucuriile.
O perioada lunga de timp nici nu am mai citit nimic din tot ceea ce citeam online pe bloguri,am uitat de oameni virtuali, de tot ceea ce faceau ei si de blogurile lor.
La un moment dat, timid, am reinceput sa ma ma uit pe anumite bloguri la oameni care-mi sunt si azi dragi, alte persoane cu tot cu blogurile lor au fost deletate si zau ca bine am mai facut!
Apoi a venit dorul de scris, un dor care de multe ori m-a cuprins dar din lipsa aceluiasi timp nu mi-am permis sa-i rapesc lui Pusicel din clipele alaturi de mine pentru a sta si acasa la pc.
Mi-a prins bine pauza asta de scris caci mi-am incarcat bateriile cum se spune, mi-a prins bine lipsa de virtual caci m-a facut sa-mi fie dor…
Dor de faptul ca nu am mai notat nimic aici din tot ce s-a intamplat frumos anul asta, din felul in care a crescut puiul meu, din modul cum se exprima, cum gandeste, manifesta, nu am mai notat deloc schimbarile produse in evolutia lui.
Asadar, de azi ma astern la scris, cel putin asa imi doresc.Vreau macar sa recuperez ce imi amintesc din anul asta scolar , sa-i las ca amintire fapte si imagini ce-l vor face fericit mai tarziu, chiar daca ele nu vor fi ordonate cronologic momentan.
Ma pornesc pe scris,las tastele sa astearna ca si cum i-as povesti lui Pusi candav despre cum era odata…

7 comentarii la “Revenire

 1. cat ne-am mai gandit la voi! Tudor inca ma intreaba (dupa atata timp) cand mergem la Pusi..Bine v-am gasit dragilor!

  Apreciază

 2. @Diana: heiiiiii de cand nu mai stim nici noi nimic de voi, ce faceti, cum va merge?Poate ne vedem in parc intr-o zi ca tare mult m-as bucura sa se vada si Tudor cu Pusi dar mai ales noi toti.Ce zici? pup apasat

  Apreciază

 3. Ma bucur ca ai revenit!
  Sa stii ca multa vreme blogul tau imi aparea ca fiind privat. Am fost placut surprinsa astzi dimineata ca m-a lasat sa intru.
  Spor la scris tot ceea ce iti doresti si o vara frumoasa sa ai!

  Apreciază

 4. @Loredana: sa stii ca eu pe voi va citesc mereu ca tare dragi imi sunteti;iar blogul chiar a fost privat o buna bucata de timp, l-am redeschis acum de cand m-am reapucat de scris.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s