Ziceri si cugetări

Sunt cateva chestiuni memorabile pe care Pusicel mi le comunica extrem de serios si nu trebuie sa le pierd ca peste timp sa ne putem reamuza asa cum am facut-o si acum.
1. ” Mami, tu stii ca lupul era tare fomitat si fiindca nu avea mancare el manca Scufite Rosii?” Oh , yeah !

**********

2. A luat o banana innegrita la un capat si ma intreaba extrem de contrariat: „mamico, de ce ai lasat bananele astea sa se copteze atat de mult ?”

***********

3.” Mamico tu unde lucrezi? ii raspund cum se numeste compania.Sta si se gandeste. ” Eu cand voi fi mare vreau sa ma fac baietel de stat acasa toata ziua si toata noaptea, ca sa fiu mereu cu tine ! ” 😀 aspiratii inalte are copchilul meu !

***********

4.Ii spun aseara ca in curand el va trebui sa doarma la mamaie ca mami trebuie sa plece la o treaba cu serviciul.Se agita ca un sifon si-mi spune poruncitor:” seara nu pleci nicaieri de acasa, oamenii dorm in patul lor noaptea si nu pe strazi ca Somnorila ( un homeless de care se tot teme), daca pleci de acasa nu te mai intorci la casa mea !” Hopa, am stapan si nu stiam 😀

****************

Miercurea viitoare are serbarea de la gradinita.Stau cu sufletul la gura daca va spune si el 2 vorbe sau nu, datorita faptului ca este extrem de timid, desi stie si poeziile si cantecele cap-coada.Il intreb asa diplomat zilnic daca va spune ceva la serbare,etc.Aseara pur si simplu l-am intrebat franc si direct:
” La serbare, cand vine Mos Craciun, spui si tu poezia sau nu?”
El se uita lung la mine si-mi spune: ” Daca imi aduce un cadou mare de tot spun orice poezie vrei tu, daca nu, nu.Si vreau sa vad cadoul ! ”

5 comentarii la “Ziceri si cugetări

  1. @Cristina: nu-i asa? 😀 Asa gandesc si eu, e cu o fire etrem de puternica si cred ca sub „zicerile” astea de mic copil se ascunde o mare si puternica personalitate ce ne va da de furca.

    Apreciază

Lasă un comentariu