Confesiuni

De multa vreme la posturile romanesti de televiziune nu mai poti urmari mare lucru,cu exceptia scandalurilor, pitipoancelor, manelarilor si diversilor constanti invitati care-si dau cu parearea in orice lucru si pentru orice fapt, fie ei indreptatiti sau nu s-o faca.
Asadar am limitat privitul canalelor romanesti doar la 45 minute seara, cand ne uitam la stirile zilei si mai nou urmarim cele 2 emisiuni muzicale cu potentiala mare voce a Romaniei.Restul nu vrem sa stim ce si cu cine se intampla in emisiunile tv.
De curand ma uit cu mare placere la o emisiune moderata de Iuliana Marciuc ( dupa care nu ma dadeam in vant ) , pe tvr2, canal pe care am vazut si multe filme extrem de interesante.Ma uit la o emisiune cum rar mai gasesti la televiziunile romanesti, o emisiune in care sunt invitati numai oameni de cultura si artisti care promoveaza talente romanesti si valoarea unora dintre romani.In timp ce majoritatea posturilor , pentru rating, scot la iveala numai o Romanie gaunoasa, plina de idioti pe care-i promoveaza agresiv toata media, emisiunea ” Confesiuni” aduce in prim plan oameni de care ar trebui sa se vorbeasca zilnic in media, copiii nostri ar trebui sa isi gaseasca modele privindu-i, ar trebui sa se scoata la iveala partea pozitiva a acestui popor, sa se vorbeasca despre oamenii talentati, despre oamenii care fac ceva bun.
Azi a fost invitat un domn sculptor si un pictor care traieste in Canada, maine va fi invitata Mihaela Mihai, au trecut pe canapeaua Iulianei oameni precum Ozana Barabancea, Dan Puric, Carmen Trandafir, Angela Similea, Rodica Mandache, Eusebiu Stefanescu,etc.
Emisiunea este in al doilea an de la prima editie, se difuzeaza zilnic incepand cu orele 17: 30 pe TVR2 si merita sa fie vazuta de toata lumea.Felicitari Iuliana Marciuc, felicitari TVR 2 pentru asa emisiune, asa format si asa oameni pe care-i aduceti in fata publicului.

2 comentarii la “Confesiuni

  1. Si mie imi place emisiunea asta.
    si eu prefer sincer sa vad a cincea oara un episod dintr-o comediuta usoara decat sa ma uit la emisiunle in care diversi oameni se fac de ras,

    Apreciază

  2. @Loredana: ma bucur sa aud asta, sunt sigura ca sunt foarte multi romani care au bun gust si o altfel de viziune asupra vietii decat cei care adora prostia, manelele si kitschul .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s