Primul party la cresa

Un bax mic de Barni cu capsuni si un bax de sucuri Tedi au fost azi dimineata duse de noi la cresa pentru a-l serba pe Pusi ( asa ni s-a cerut si noi ne-am conformat, desi Ayan pana azi nu a pus ever gura nici pe una , nici pe alta).Ziua lui, anul asta, va pica duminica si luni eu trebuie totusi sa ma prezint la scarbiciu, astfel incat nu as fi avut timp sa fac aceasta figura in alta zi.
Asadar…copchilul frumos imbracat, insotit de mama, tata, Po , catel si purcel au purces dis-de-dimineata catre cresa unde avea sa fie serbat.Tocmai azi, Pusi cel viteaz s-a trezit cu „cuiu” la cearceaf si nu a vrut sa auda de niciun party, nu i-au trebuit cantece si tot drumul mi-a mieunat ca el nu „viau a muti ani de a copii!” No bun, am discutat alte balarele pe drum si odata ajunsi la cresa si bagat cupilu’ in grupa domniei sale, am stat sa explic cum se folosea aparatul din dotare pentru a surprinde ceva foto de la marea petrecere.In tot acest timp domnisorul meu se smiorcaia de zor la alta ingrijitoare in brate.Cam asa l-am lasat cand am plecat ( plansul asta se intampla doar cu mine si doar ca sa ma faca pe mine sa plec cu inima indoita si franta, cu ta-su nu spune nici pas! )

Poze de la petrecere nu prea am vazut si avut, dar, in schimb, am avut niste poze de la cresa, din timpul jocurilor si din timpul diminetii cand ma tot intreb eu ce face oare Pusicu’ meu acolo, singur, fara muma lui.

Această prezentare necesită JavaScript.


Ulterior cand am fost sa-l iau acasa l-am gasit dormind si am profitat ca sa mai fac si eu un rand de foto.Rezultatul aici:

10 comentarii la “Primul party la cresa

  1. Multi multi ani Pupicului, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!
    Tare frumosi copilasii :).

    Apreciază

  2. Mai mami, sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos, voios si voi pe langa el!
    PS: Nu-ti mai face atatea griji cu ce face Pisoiul fara tine (am vazut eu in poze cat de rau o duce cu atatea gagici pupacioase 😉 ) E frumos de pica dulcele de el!

    Apreciază

  3. No , chiar daca ai precizat ca maine e ziua lui Ayan , io vreau sa ii cant azi „Multi ani traiasca…laaaaa muuuulti aaaaani!” si sa zic ca pup nasucul de nazdravan si smecherel si ca ii doresc tot binele din lume si sa va aduca numai bucurii! Sa fie sanatos si norocos! 🙂
    LA MULTI ANI , smechere! 😉

    Apreciază

  4. La multi ani, pui mic si frumos. Sa fi sanatos, sa cresti mare, mare, mare si sa fi un om bun. Amira, pot zice ca mi se pare geniala expresia lui Ayan din prima poza. Se reflecta in ochisorii lui dependenta si dragostea fata de mami :). Va pup cu drag pe amandoi.

    Apreciază

  5. LA multi multi ani ,sanatosi, voiosi, frumosi . Sa ramai la fel de zambaret si strengar si peste ani, sa fii la fel de intelept/frumos/dragastos/iubaret( cu iubitele si nu numai :)))) si peste ani. Sa-ti dea Dumnezeu o viata plina de bucurii si impliniri si sa ti faci parintii fericiti . Te pupic pe nasuc frumosule.
    Felicitari si tatalui iar tie mama La multi ani si sa va bucurati de puiul vostru

    Apreciază

  6. LA MULTI ANI,Ayan!!!Sa cresti mare,sa fii sanatos si sa o bucuri pe mamica ta in fiecare clipa a vietii ei.Va pupam si va imbratisam,sa aveti parte de o zi speciala!

    Apreciază

  7. va multumesc tuturor pentru urari, m-ati emotionat! La munte ne-am simtit minunat, poze si povesti o sa incerc sa postez maine.Pana una-alta maine dimineata va trebui sa ma prezint la scarbiciuuuuuu, sa-mi tineti pumnii :-(((((.va pupez dragele mele!

    Apreciază

Lasă un comentariu