Sunt motan si nu Ayani !

De azi s-a declansat nebunia cu motanul.Pana sa ma prind dimineata ce tot striga – „matan, matannnnnnn” am luat prin excludere diverse obiecte ca sa ma lamuresc.Imi spunea „Nu Ayani, eu matan!” cand il strigam.Si ma gandeam ce anume poate fi „matanul” asta!?
Se urca pe un scaun si se intindea asa exact cum avazut el ca face Tom , apoi imi spunea iar „matan, matan”. Pana in final am descoperit in carte ca „matanul” e de fapt motanul.Si l-am corectat.A bagat la cap si imi spunea cand il strigam :” Nu Ayani, eu motan! Hai, motan!” si eu ma executam cuminte si-l strigam si eu „motaneeee, motanasulee!” si el imi spunea autoritar „nu Ayani, motan!”
Desigur ca si raspunsul nu a intarziat sa apara.El in baie, eu in bucatarie strigam de zor „motane, motaneee”.raspunsul lui? Miauuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀
Si de atunci o tot tinem asa: eu o dau mereu cu motanul si el o da mereu cu miaul.Deci nu-l mai am pe Ayan , ci il am pe motan! ( unde-o fi bunica de la cresa sa-l auda acum cum il cheama 😀 ) ?!

Reclame

9 comentarii la “Sunt motan si nu Ayani !

  1. Foarte dragute situatiile astea cand pocesc cuvintele prichideii astia mici! Numa ca te apuca disperarea daca nu te prinzi in timp util ce vrea sa spuna!

    Apreciază

  2. Cred ca e varsta la care sunt exceptionali, frumosi, veseli si inventivi, iar noi suntem mereu puse in fata noilor lor decoperiri. Viata de mamica e amuzanta si delicioasa prin incercarile copiilor de exprimare si de a se face intelesi. Veselie maxima!

    Apreciază

  3. @Maria: asa este, e o varsta minunata, plina de neprevazut si surprize care mai de care mai placute.Trebuie sa ne bucuram din plin ca imediat trece timpul si intram in alta etapa.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s