S-a intors Guguluf cel sanatos!

Exact cum spune titlul…si-a revenit puiucul meu drag!Nicio umbra de febra, mananca iar binisor ( ieri seara a plans de foame 😀 ), nu mai are amigdalele umflate tare si e vesel si pus pe sotii.Revenirtea asta a fost brusca la fel cum a fost si imbolnavirea lui, ieri dupa-masa s-a culcat bolnav si cand s-a trezit m-a luat de gat si radea fericit.Mai apoi s-a dus glont spre dulapul unde se ascunde si-mi spune inainte foarte vesel ” pa, pa”.Am stiut atunci ca daca-i arde de ascuns in dulap e iar intr-o forma buna.Dupa baie a chiuit si s-a jucat apoi cu jucariile, nu a avut chef de somn pana la ora 24 cand alerga cat il tineau piciosurele prin toata casa.A baut si lapte, a mancat si biscuitii lui preferati-semn ca inghite bine.
Toate astea s-au intamplat datorita faptului ca ieri l-am dus iar la pediatra si i-a schimbat tratamentul:
– nu mai ia Nurofen, ci Ibalgin 5ml dim, pranz si seara
-i-a schimbat antibioticul, de la Augmentin 4ml la 12/h, a trecut la Klacid 5ml la 12/h
– pentru nas i-a dat alte picaturi si anume Floxal
-pentru tuse i-a dat Erdomed 2,5 ml dim si seara
Cum l-am trecut pe medicatia asta si-a revenit.Trebuia sa se intample, ca maine seara vine Mos Nicolae si nu putea sa aduca cadouri iar el sa fie bolnavior.Azi sunt cel mai fericit om de pe pamant ca puica mea frumoasa nu mai e bolnav!

11 comentarii la “S-a intors Guguluf cel sanatos!

  1. Pingback: S-a intors Guguluf cel sanatos! - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. gata, i-a trecut? pai nu se putea altfel, ca vine zapada mare si trebuie tavalit prin ea. sau nu? nu mai stiu cum e acum cu copiii, pe vremea mea veneam acasa cu sosetele facute turturi si nasul vanat, uzi leaorca pe cele 550 de maiouri pe care ni le dadeau mamele….

    Apreciază

  3. @dr.lecter: da, i-a mai trecut in sensul ca nu mai face febra si poate inghiti mai omeneste , nu mai refuza complet mancarea.Mai avem insa pana la recuperarea completa.Si da, eu sunt mama din aia care-l las la zapada sa se ude fleasca , sa simta ca este copil, nu poate creste intr-un glob de sticla.

    Apreciază

  4. Ma bucur mult de schimbarea in bine a micutului nazdravan! Uneori schimbarea de medicatie este cea mai bine venita metoda de invingere a unei raceli….sti tu cu chestia aia cu obisnuinta corpului la numite substante..etc,etc…Ma rog , nu stiu daca chiar e cazul in ce-l priveste pe Ayan , dar zic si eu…pentru ca se pare ca pentru el a fost buna modificarea.Felicitari ca ai un medic bun!
    Multa sanatate si abia astept sa povestesti reactile lui surubel la gasirea cadourilor de la Mos Nicolae! 🙂
    Va pup cu drag!

    Apreciază

  5. @Ana: Anuto sar’na pentru gandurile bune, nush ce reactii va avea el la gasirea cadourilor, e inca mic pentru o reactie pe masura … Poate de la anul sa se bucure cu adevarat de sarbatoarea in sine 😀 pupici

    Apreciază

  6. ai grija cu Klacid
    baiatul meu a avut tratament cu Klacid si mai rau l-a dat peste cap, in loc sa ii treaca raceala mai avea putin si dadea in pneumonie
    stiai ca nu e indicat Klacid unui copil pana nu i se fac analize de sange ? si ca tratamentul nu trebuie sa depaseasca 6 doze ( adica maxim 3 zile ) ?
    ti-a spus pediatra de eventualele efecte adverse ale administrarii Klacid ?

    Apreciază

  7. Nu sunt medic, dar la cat timp am petrecut prin spitale cu cel mic am aflat si lucruri pe care nu toti pediatrii il spun parintilor.
    Daca vrei sa te convingi de ceea ce am spus du-te la Sp. Grigore Alexandrescu , sectie chirurgie si intreaba-l pe medicul Tanase despre efectele adverse ale Klacid, si despre administrarea acestui medicament la copiii sub 5 ani !

    Apreciază

Lasă un comentariu