Cutia cu bucurii

Am primit pe mail o chestie care m-a induiosat.Eu deja m-am gandit sa fac o cutie cu bucurii.Daca va permiteti si aveti timp ati putea si voi sa faceti o fapta buna in prag de sarbatori.

” Salut,
Se apropie incet (dar deja se simte parfumul) Sarbatorile. Pe mine m-a cucerit un proiect al Lions Club Cluj-Napoca, care isi propuna sa aduca mai multe zambete in viata copiilor din zona rurala montana a judetului Cluj.
Asa ca ma gandesc sa sustin si eu proiectul „Cutia cu Bucurii” oferind cateva cutii pline cu cadouri pe care membrii clubului le vor duce copiilor si ducand vestea mai departe. Apropos, pentru cei ocupati sau care nu sunt din Cluj, exista si optiunea de a contribui cu 50 de RON intr-un cont special deschis pentru aceasta campanie.
Toate fondurile stranse si toate cutiile primite vor putea fi urmarite total transparent, cu ajutorul unor coduri unice de bare pe care donatorii le vor primi. Astfel se va stii exact ce Cutie cu bucurii a ajuns la fiecare copil.
Mai multe detalii gasiti si la adresa http://www.astecolifestyle.com/cutia-cu-bucurii sau in brosura oficiala a proiectului http://lionsclubs.ro/cutiacubucurii/cutia-cu-bucurii.pdf
Multumesc pentru rabdarea de a citi acest email si va rog sa duceti vestea mai departe si, de ce nu, sa alcatuiti propria Cutie cu bucurii pentru aceasta campanie. „

Anunțuri

3 comentarii la “Cutia cu bucurii

  1. Pingback: Cutia cu bucurii - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. O sa fac si eu o cutie cu bucurii si o trimit prin posta! Multumim ca ne-ai impartasit si noua!

  3. @ Laura: puteti imprastia si voi zvonul asta, cu cat mai multe cadouri, cu atat mai multi puiuti fericiti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s