Analize pentru creşă, la Medlife

Daca zilele trecute eram ingrijorata ca nu stiam unde sa-i fac IDR-ul ala atata de cerut in institutiile de invatamant de stat, azi de dimineata am fost si i l-am facut alaturi de exudatul faringian si examenul coproparazitologic.Deci cine-i interesat, poate merge la orice clinica Medlife cu o trimitere de la medicul de familie ( eu i-am cerut si pentru coprocultura trimiterea, ca nu-i facusem nicio analiza de genul ), trimitere ce acopera insa numai costurile pentru coproparazitologic si exudatul faringian, IDR-ul se plateste 11 ron si e gata in 4 zile lucratoare.Doar exudatul dureaza o singura zi pana la aflarea rezultatului.
Ca de obicei, Guguluf cel cuminte a stat super linistit la intepat si la recoltarea exudatului.Sa speram ca toate rezultatele vor fi negative si de luni poate incepe studentia.( Doamne, ce emotii am! )

7 comentarii la “Analize pentru creşă, la Medlife

  1. Pingback: Analize pentru creşă, la Medlife - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. @Carla: sper din suflet sa avem toate rezultatele bune ca-l tot amagesc cu copiii, il duc si-i arat copiii cum se joaca si moare de nerabdare.Sa vedem cand va sta fara mine acolo cum va fi 🙂

    Apreciază

  3. @dr.Silvia Stanculescu: multumesc de vizita doamna doctor!Da, analizele au fost super ok atunci, din pacate acum ne confruntam cu niste probleme.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s