6 comentarii la “Repetitio est mater studiorum

  1. Pingback: Repetitio est mater studiorum - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Bravo,Ayan,ce baiat mare te-ai facut!!!Din video-urile pe care le-ai mai postat cu el,dar si din poze mi se pare un copil tare cuminte.Chiar si din felul in care mananca se vede ca e calm si calculat:)Eric pe la jumatatea video-ului cred ca avea toata bucataria sarita in aer.Daca il las asa,de capul lui,numai la mancat nu se gandeste:)

    Apreciază

  3. @Carla: cred ca te nasti cu simtul curateniei, el nu suporta deloc sa fie murdar.Daca ii pica ceva pe maini, se scutura mult si imi arata palmele mergand spre baie, daca ii cade ceva pe haine, curata locul cu pricina pana nu mai poate ( evident ca ramane pata dar el continua sa dea cu mana pe locul respectiv).Dupa ce se joaca, aduna jucariile gramada intr-un morman, nu lasa nimic imprastiat.Ii place mult sa fe curat, nu suporta mizeria, lucru ce nu ma poate decat bucura , mai ales ca e si baiat!Cat despre ajunsu din urma…asa repede trece timpul , imediat o sa vad postate video cu mazarichile mancand singurele.

    Apreciază

  4. @Sabina: Sa nu exageram 😀 , nu este un copil „asa de cuminte”, dar per ansamblu este cuminte.Este foarte agitat insa, nu sta foarte mult intr-un loc si cu un singur obiect.Curiozitatea il impinge la agitatia asta si la cunoastere.In schimb, asa cum am mai scris este super echilibrat.Nu sunt eu atat de echilibrata precum este el.Am scris ca in anumite situatii -criza l-am vazut cat echilibru are si cat de stapanit este comparativ cu alti copilasi care urlau de mama focului.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s