Un an si …un sfarsit !

Astazi se implineste fix un an de cand am facut acest blog.Initial am inceput timid si tarziu, pierzand ceva evenimente din viata iubitului meu.Pe masura ce puiucul drag a crescut si bloguletul s-a dezvoltat zi de zi.Dupa fix un an am ajus la 55385 de cititori ( multi,putini, habar nu am?! ) am reusit sa ma lipesc de oameni faini din blogosfera,am citit si am invatat o groaza de lucruri de la alte mamici cu experienta, am avut momente de bucurie si de tristete pe care le-am asternut aici si atunci au fost langa mine oameni foarte draguti, am putut sa ma relaxez prin intermediul acestui blog atunci cand simteam ca o iau razna, am putut sa citesc povesti incredibile ale unor oameni care m-au ajutat sa merg cu forta mai departe atunci cand mi se parea ca e greu si fara iesire din anumite situatii, desigur ca exista si reversul medaliei: am reusit sa ma ingretosez de anumite personaje mai mult decat idioate care comentau pe aici ( la inceput le-am dat cu flit si le-am ignorat, apoi le-am aprobat comentariile si le-am si raspuns pe masura , ca sa vada si ceilalti ce dubiosenii de oameni exista pe lumea asta ).In general, oamenii care ne citesc sunt super draguti, le multumesc tuturor pentru ca au stat alaturi de noi si au ras, au plans, au fost sau nu de acord cu ceea ce scriam, dar au stat alaturi de noi.
In ultima perioada mi-e lene sa scriu, mi-e lene sa stau la pc, nu mai am chef sa expun viata personala atat de mult, nu mai vreau sa tin blogul.Ma gandesc ca a fost ca un surogat pentru lipsa vietii sociale din acest an in care am stat acasa sa-mi cresc puiul meu drag.De la toamna lucrurile vor redeveni ca si inainte, Guguluf va fi student in primul sau an de cresa ( am primit oficial aprobarea inscrierii lui ), eu ma inscriu la 2 cursuri de perfectionare si apoi vreau sa-mi gasesc un job, viata isi va continua cursul de dinainte de acest an de pauza.
Asa cum toate lucrurile faine au un inceput si un sfarsit asa si eu m-am gandit ca blogul trebuie inchis, ramanand doar amintirile frumoase dintr-o perioada absolut demential de frumoasa.Nu vreau sa sune a ramas bun, voi fi mereu aici alaturi de cei dragi mie pe care-i citesc cu mult nesat, vreau doar o pauza pentru a trai real.
Acum astept iar vacanta, in care vom pleca peste putine zile ( a 3-a vacanta pentru mine si Guguluf-shame on me! – dar nu pot sta acasa ), vom lipsi multisor de data asta, vom fi privati si de net cred, asa ca tuturor celor dragi noua le uram o luna minunata, vacante placute celor care pleaca si vreme minunata alaturi de toata dragostea noastra si multi pupici de la un Guguluf fericit !
Va rog mult sa nu uitati sa ne votati si pe noi la cele 2 concursuri la care participam si mama si fiul.
V-am pupat si va imbratisam cu mult, mult drag!

25 comentarii la “Un an si …un sfarsit !

  1. Pai rusine sa va fie cu a treia vacanta.Unii nici acum n au apucat sa plece :D!Sa va distrati dragilor, sa va odihniti si sa tu ,mami , mai gandeste te asupra deciziei pe care vrei sa o iei ;).Poate inca nu e timpul sa l inchizi, povestile voastre ne tin in priza , probabil si pe altii , e un blog drag noua asa ca mai gandeste te!La multi ani de bloguiala de acum inainte.Iti dai seama cate o sa ai de povestit cand Ayan o sa fie in primul an de studentie 😉 ?E pacat sa nu invatam si noi di ele .Pupici de la noi

    Apreciază

  2. @povesteadrieinicole: hahahha, pai unii nu au apucat sa plece ca-s suciti si invartiti…Luati copilul de-o aripa si fuguta la mare, nu mai programa atat ca acus vine toamna peste noi.Repejor la baita si soare! Multumim Dani, va pupam si noi cu mult drag, abia astept sa citesc prima vacanta a Dariutei si sa vad poze c u ea balacindu-se in apa calda de mare.Pana atunci sa auzim numai de bine!

    Apreciază

  3. pe de o parte te inteleg… pe de alta regret… Sunt sigura ca o sa va simtim lipsa 🙂
    Vreme frumoasa sa aveti! 😉
    A fost o placere deosebita sa te fi descoperit si cunoscut virtual!
    Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti si sa va tina vesnic impreuna, frumosilor! 😉

    Apreciază

  4. Ba nu! Este un inceput, asa ca te rog sa-ti pastrezi blogul, vei avea multe altele de povestit. Astept cu interes reactiile tale la socializarile fortate cu mamici, tatici, bunici de la cresa 😀 Cam acelasi lucru se va intampla si cu mine… Iti vei face timp!

    Vacanta placuta!

    Apreciază

  5. Pingback: Un an si …un sfarsit ! - Ziarul toateBlogurile.ro

  6. @Chibit: mergeti si voi la cresa? pfoaaaaa abia astept sa te citesc 😀 Blogul ramane aici, nu-l sterg desigur, doar ca pentru o perioada n-am sa mai postez.Poate intyr-o zi imi revine cheful, who knows?

    Apreciază

  7. @cojocarii: multumim din suflet Gabitule, m-ai emotionat ca in multe altecomentarii facute aici pe blogul meu.va pupam si noi si va urmarim cu interes…din umbra 😀

    Apreciază

  8. La multi ani blogosferici!! Sa fie cum iti doresti, cum simti cu blogul … poate, din cand in cand, mai arunci vreo doua vorbe despre Guguluf si peripetiile lui., totusi.

    Vacanta placuta!

    Aaa .. am votat la ambele concursuri!

    Apreciază

  9. Nu se poate sa ne feci una ca asta… Si noi ce mai citim dimineata la cafea, cu cine ne amuzam sau ne intristam? Nu vreau sa plecati si voi 😦 . In concediu da, dar sa va intoarceti si sa ne povestiti.

    Apreciază

  10. Am mai avut un blog pe care il citeam si saptamana trecuta a fost sters din frica de tot felul de nebuni care citesc pe aici. Si cica fura poze cu copii si mai stiu eu ce naiba fac…

    Apreciază

  11. @mirunaelia: nu e si cazul meu, blogul nu-l sterg oricum, pozele nu le scot, dementi exista si pe strada nu numai pe net, luam doar o pauza…lungaaaaaa

    Apreciază

  12. Vacanta placuta si distractie maxima! Si sa te intorci cu noi forte de postat! Blogul e super tare! Il tii ca jurnal pentru mai tarziu sa se amuze si Guguluful si sa traiasca emotia zilelor de bebelus si a zbaterilor tale de mamica grijulie si iubitoare!
    Ai cititori fideli, fan club Guguluf, cum sa ne dezamagesti? Nici sa nu-ti treaca prin cap! 🙂 Fuguta in vacanta si sa vii cu forte proaspete si cu noi povesti care sa ne binedispuna ca si pana acum! Conteaza ca ti-ai facut prieteni blogosferici care sorb cu nesat fiecare clipa petrecuta virtual cu Guguluf! Si nu trebuie sa ne lasi cu ochii in soare! Pupici multi!

    Apreciază

  13. Amira, nu se poate!!!Pai ce scrie sub titlul blogului?”O poveste fara sfarsit” si acum vad :”un an si un sfarsit”,pai ti se pare logic?:)Glumesc..fie ca pauza asta sa va prinda bine,sa te odihnesti,sa ai parte de liniste si poate intr-o zi, iti va reveni cheful.Imi pare rau ,oricum, ca nu vei mai posta:( Dar te terorizez pe mail ca sa aflu noutati despre Guguluf,crezi ca scapi asa usor?Vacanta placuta,va imbratisam si va pupam!

    Apreciază

  14. Sa stii ca te inteleg perfect!De fapt se vede si pe blogul nostru ca n-am mai scris nimic de nu stiu cand.cred ca ai dreptate si cu socializarea,ca iarna-i lunga si mai ai nevoie de schimbat o vorba cu unul cu altul,pe cand vara o iei la picior si la blog te mai gandesti dupa aia….Eu trec dimineata pe la toti cei care au mai postat ceva,ii vad ce mai fac si dupa aia gata,desi as mai avea si eu de spus cate ceva.
    Important sa faci cum crezi tu mai bine,sa te bucuri de vacanta si dupa aia vom mi vedea!!
    Numai bine la toti!!!!

    Apreciază

  15. Nu cred că blogul e neapărat un înlocuitor al vieţii sociale, eu îl văd mai mult ca pe un jurnal. Nici eu nu am prea mult timp la dispoziţie şi în ultima vreme am postat mai rar, dar de multe ori îmi pare rău că îmi fug ideile şi nu apuc să le notez. Eu am ţinut şi un jurnal de sarcină (la ambele), iar la Georgia am avut şi caietul bebeluşului, în care am notat tot ce făcea ea, pe zile şi ore. Iar acum îl citesc cu atâta drag… Citim câte un paragraf şi exclamăm „chiaaaaar! mai ştii cum a căzut atunci din pat????”. Pentru că aşa repede uităm… şi ne trezim, dintr-o dată, că cel mic nu mai e aşa de mic. Şi nici nu mai ştim că a fost mic vreodată.

    Apreciază

  16. Offfff Amira, nici nu stii ce rau imi pare ca blogul tau nu o sa-mi mai inveseleasca diminetile, dar tu stii cel mai bine ce trebuie facut. Sunt ferm convinsa ca din cand in cand o sa-ti mai aduci aminte si de noi si o sa ne mai povestesti din nazdravaniile lui Ayan.

    Va doresc vacanta placuta(norocosilor :))), sa fiti fericiti si impliniti, sa aveti mare grija de voi .Mi-a facut o deosebita placere sa te citesc . V-am pupat si numai bine.

    Apreciază

  17. te rog sa imi spui ca glumesti,ca iei o pauza sau orice altceva dar nu ca inchizi blog-ul.am citit acest blog de la prima postare si pana la ultima chiar daca am descoperit blog-ul cu putin timp in urma.m-au facinat povestile tale,aventurile lui Ayan cel scump si drag sufletului meu.te rog mult sa te mai gandesti asupra acestei decizii si chiar daca vei scrie mai rar macar din cand in cand sa mai impartasesti din experientele tale si noua,celor care te citim cu atat de mult drag.multi pupici si vacanta placuta dragii mei

    Apreciază

  18. Iubita, eu sunt sigura ca vei reveni sa ne mai scrii despre Gugulif…cand te vei simti tu pregatita; este adevarat ca de acum vei avea din ce in ce mai putin timp pentru povesti, dar nu abandona blogul, te rog.

    Sa aveti o vacanta minunata!!!!!!!!!!
    Pupici!

    Apreciază

  19. Va multumesc din suflet tuturor, dragii mei, momentan suntem in salina si la baile cu ape sarate tare, facem multe poze si strangem impresii.Cand va veni timpul vom reveni cu alte povesti minunate :-D.Va imbratisam cu drag pe toti si va multumim nespus pentru sustinere.

    Apreciază

Lasă un comentariu