Debut de vacanta

Vacanta a debutat in mod spectaculos :-D, azi noapte la ora 3 Ayan s-a trezit din cauza tusei si fireste ca avea si bateriile incarcate ( nu full, dar suficient cat sa-l tina de-o joaca buna ) astfel incat pana la ora 4 nu a mai inchis un ochi, s-a catarat peste noi in pat, ne-a calarit cum a putut el mai bine, a zgariat cu unghiile peretii, a aprins si stins veioza de n ori ( cine a privit de afara ce joc de lumini era la noi in dormitor la ora 3 a.m., ce s-o fi gandit oare? ) si toate astea insotite de o vorbarie fara seaman cu voce super tare ( scuze dragi vecini, e prima oara cand are asemenea comportamente deviante copiul 😀 ).La ora 4: 15, in sfarsit, am rasuflat usurata ca s-a culcat si pot si eu sa readorm ca eram chiauna.Dar dulcele meu somn a fost zdruncinat la ora 6: 15 de o bubuitutra uriasa si de-un plans infiorator ( ?…? ) Guguluful a cazut din pat direct pe parchet, pe burta.Am plans si eu, a plans si el, ne-am revenit, in acea ora si jumatate cat a mai dormit, bateriile s-au fullizat asa incat adio somn, buna dimineata noua zi si hai la drum !
Speram cu adevarat intr-un concediu linistitor desi…astrele cred ca ne-au pregatit altceva dupa cum a debutat aceasta zi.Bine macar ca este soare si destul de caldut.

Anunțuri

6 comentarii la “Debut de vacanta

  1. Vacanta placuta ci vreme buna si fara tuse si alte alea …. ne auzim la intoarcere…

  2. Off, e prima data cand cade din pat? :)) La noi a cazut cand era mai micut de cateva ori. Asa ca s-a invatat sa se fereasca. In timpul somnului se trezeste si se rearanjeaza in pat asa fel sa nu cada. Zici ca-i un catelus. 🙂
    Las’ ca va odihniti pe plaja. El in mod sigur. 😉

  3. Drum bun , sa ajungeti cu bine si las ca va orientati voi la fata locului , dupa cum or fi vremile…Sa va distrati mult , mult!

  4. Hahaha, ce-am mai ras, desi nu e de ras, totusi! Dar e scumpic rau!!! Vacanta placuta si „odihnitoare”! :)) Pupacesc Guguluful!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s