Jeleul de pe frigider

Tocmai am avut o criza de ras.Noi avem pe frigider ( pe usa congelatorului mai exact, ca pe cea a frigiderului avem o sumedenie de magneti ) niste chestii decorative foarte dragute ( eu le-am luat din Grecia, dar cred ca se gasesc si pe la noi ).

Mereu eu radeam cu D. ca alea seamana cu bomboane / jeleuri si ca va trebui sa le scoatem la un moment dat de acolo ca Ayan va fi super tentat sa le haleasca.Fireste ca am uitat sa le luam de pe frigider si-n seara asta, in plimbarile lui cu premergatorul a ajuns la frigider.Liniste.Eu butonam la pc ( btw este prima oara in viata mea cand castig ceva si anume am castigat un pachet complet la un salon de infrumusetare 😀 ),D. in bucatarie ii dadea pe razatoare merele pentru piureul de fructe.Aud deodata un „Aoleoooooo, Bubule, Bimbi a mancat jeleu’ !”
M-a bufnit un ras dement, D. in pragul usii cu Bimbi in brate care rodea de zor la „jeleul” de pe frigider :-D.
Norocul nostru imens este ca acest copil nu inghite nimic, dar absolut nimic, el doar morfoleste momentan! ( clar ca trebuie sa scoatem „jeleurile” de pe frigider )

10 comentarii la “Jeleul de pe frigider

  1. Eliza e obsedata de magnetii de pe frigider. Si am lasat-o odata sa se joace cu ei numai ca sa stea cuminte, nu stiu ce trebaluiam prin bucataria. Asa ca domnisorica mea nazbatioasa mi-a bagat un magnet rotund in masina de spalat, pe teava pe unde trage apa (aveam tavita de detergenti scoasa la uscat). Prin urmare in seara de Ajunul Craciunului la mine in casa era inundatie si sotul desfacea masina de spalat 😀 Oricum magnetii s-au imputinat vizibil pentru ca i-a spart de nu s-a vazut. Imi plac la nebunie jeleurile tale, eu am tot felul de nebunii, aduse de prin calatorii, primite, cumparate din bamboo, asa ca e o adevarata gradina zoologica acolo, iti dai seama de ce o atrag.

    Apreciază

  2. Numai sa nu le puneti pe pereti ca pateaza!…sau cel putin ale mele au patat.Noi le-am cumparat de Craciun cu mosul,sanii,braduti,oameni de zapada…Stiam ca ideal ar fi sa le lipesti pe ferastra,dar Matteo le-a vrut pe perete in camera lui si prin living….asa ca acum avem umbrele colorate ale lui mos craciun,pentru tot anul..

    Apreciază

  3. @oana: si pe frigider au patat locul unde stau lipite, dar acolo se duce cu detergent.Azi a palmat si facut nevazuta codita florii :-))
    update: mai tarziu am gasit-o lipita undeva in lateralul frigiderului 😀

    Apreciază

  4. Chestiile decorative au autocolant pe verso? La asta v-ati referit ca pateaza? Autocolantul ramas pe suprafete se indeparteaza cu ulei si o carpa moale si frecat cu spor 🙂 Am trecut si eu prin asta.

    Apreciază

Lasă un comentariu