Noi ispravi

Aseara, prin sufrageria noastra, a trecut un mic taifunel.In afara faptului ca am fost extrem de calma si l-am lasat pe micul taifun sa-si faca mendrele din premergatorul lui cel mult iubit acum ( de unde in primle zile nu-l voia deloc acum nu mai iese din el), m-am distrat copios vazand ce-l poate duce mintea la 8 luni.Si da, mintea ii duce la orice fel de nazbatii de la cruda pruncie.Dovada?

 • intai darama suportul cu flori si scoate tot ce inseamna hartie sau foaie de hartie

 • urmeaza cosul in care aruncam hartii, ii scoate punga si o arunca dupa care se uita la mine sa vada daca zic ceva incurajator sau dezaprobator la ceea ce face 😀

 • vazand ca tac si nici nu aprob dar nici nu dezaprob ceea ce face, continua:

 • reuseste sa scoata cosul de la locul lui si sa-l mute in partea opusa :

 • in final nu stiu cum a reusit si cum a facut ( eu butonam la pc deci am pierdut faza cea mare ) dar rezultatul a fost acesta:

 • de scos de pe cap clar ca nu s-a mai pus problema, cert este ca radea in hohote si chiuia de isprava facuta, eu radeam cu el ( consider ca este inca mic ca sa inteleaga ca ala este gunoi, bla bla bla, deci mi-am permit sa rad si sa ma amuz de nazbatioara lui ).In final, dupa ce a dat drumul cosului ( ca-l tinea strans cu o mana ) i l-am scos de pe cap si si-a continuat periplul prin casa ( mai nou se plimba si prin alte camere , s-a prins care-i treaba )

6 comentarii la “Noi ispravi

 1. este foarte frumos cu casca!
  eeiii…pai cate o fi vrut micutul sa faca pana acum, cand se poate deplasa de colo colo…las’ ca acum le pune in practica! succese, mami!

  Apreciază

 2. ahhahaha chiar ca da, „cu casca”, se vede ca o sa-i placa baseball-ul :-D.Nu succese,ci „succesuri” de acum incolo.hahaha

  Apreciază

 3. aha, deci complotezi cu fi-miu impotriva-mi,da? Bineeeeee, stai ca am eu niste idei pentru Winnita sa o invat ce sa faca 😀

  Apreciază

 4. @Kris, sper sa vina unele la fel de blande.Ca el chiar este un inger pe langa ce aud ca fac altii.Astea-s nimicuri pe langa alte grozavii.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s