Training pentru a deveni parinti !!

Sunteti pregatiti sa deveniti parinti? Test de „sarcina”

1. Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului!
Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului.

2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtând in brate un sac umed care cântareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtând sacul timp de o ora.
Reglati desteptatorul la ora 3h00. Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 2h00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in pat la 2h45. Când suna desteptatorul, un sfert de ora mai târziu, trezirea! Cântati cântecele de leagan pâna la ora 4h00.Reglati desteptatorul la 5h00.Treziti-va si preparati micul dejun.Mentineti acest ritm timp de 5 ani…fara sa va pierdeti buna dispozitie!

3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stânga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti „pepenele” (care e in miscare), jucându-va de-a avionul cu o lingurita.Continuati exercitiul pâna când farfuria e pe jumatate golita, varsati
restul… pe genunchii dvs…bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus!Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intâmpla când va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele, puneti un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua…

4. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste.Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.

5. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua când ati cumparat-o.Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player).Sfarâmati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate.In final, zgâriati fiecare portiera cu un cui. Perfect!

6. Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta.Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre.Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.

3 comentarii la “Training pentru a deveni parinti !!

  1. Haha, amuzant! Hai că nu e chiar aşa, nu? Poate fi chiar mai rău!! Sau dimpotrivă! 🙂 N-am copil încă, dar am nepoţel şi prieteni cu copii şi-mi place mult compania copiilor aşa că ceva experienţă am şi eu încât să nu mă sperie „sfaturile” din post! 🙂

    Apreciază

  2. super tare,doamne cata imaginatie ai sa scri toate astea,ma delecteaza mereu cand citesc la tine pe blog.pupicei,esti tare ce mai si tu si flori

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s