Domnul Fericit

Postasul suna intotdeauna de 2 ori, nu, nu este titlul unui film, ci asa s-a intamplat in dimineata asta.Ii dadeam sa pape Gugulufului si cineva a sunat la usa.Initial nu am vrut sa raspund, caci daca ne intrerupem de la masa , copilul plange pana se invineteste si oricum nu m-as putea intelege cu omul respectiv printre plansete si ragete ( mai nou si zbiara foarte tare ).Insistenta, persoana de dupa usa a mai sunat inca o data lung.Atunci mi-am spus ca ceva trebuie sa ne astepte dupa usa aceea, caci nu ar insista asa.L-am mufat pe Gugulf cu suzeta si am mers sa deschidem.Surpriza:POSTASUL.A adus iar ceva pentru noi in tolba sa, o scrisorica destinata iar lui Ayan 😀


M-am mirat enorm, caci Mos Craciunul blogosferei venise la noi cu ceva timp in urma , adresa nu ne-o stia nimeni cu exceptia Kristinei si a Abramburikai ( ea cred ca a fost cea care a „uneltit” si de data asta 😀 la surpriza ) deci cine ii putea trimite lui fi-miu o scrisoare?
Am semnat de primire, am dat la repezeala datele din C.I. si am desfacut cu nesat plicul.Cu adevarat surpriza este colosala, la asa ceva nu ne-am asteptat 😀


Ii multumim din inima atat eu cat si Ayan, prin intermediul meu, Laurasului , pot spune ca nu ma asteptam la asa ceva, surpriza a fost de proportii si foarte placuta!
Reactiile copilului la vederea cartii , mai jos:

Anunțuri

2 comentarii la “Domnul Fericit

  1. Hihihihiiiiii … ma bucur ca am contribuit si eu putin-putin la bucuria voastra. Si sa nu ma iei cu parul ca am dat adresa!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s