Domnul Fericit

Postasul suna intotdeauna de 2 ori, nu, nu este titlul unui film, ci asa s-a intamplat in dimineata asta.Ii dadeam sa pape Gugulufului si cineva a sunat la usa.Initial nu am vrut sa raspund, caci daca ne intrerupem de la masa , copilul plange pana se invineteste si oricum nu m-as putea intelege cu omul respectiv printre plansete si ragete ( mai nou si zbiara foarte tare ).Insistenta, persoana de dupa usa a mai sunat inca o data lung.Atunci mi-am spus ca ceva trebuie sa ne astepte dupa usa aceea, caci nu ar insista asa.L-am mufat pe Gugulf cu suzeta si am mers sa deschidem.Surpriza:POSTASUL.A adus iar ceva pentru noi in tolba sa, o scrisorica destinata iar lui Ayan 😀


M-am mirat enorm, caci Mos Craciunul blogosferei venise la noi cu ceva timp in urma , adresa nu ne-o stia nimeni cu exceptia Kristinei si a Abramburikai ( ea cred ca a fost cea care a „uneltit” si de data asta 😀 la surpriza ) deci cine ii putea trimite lui fi-miu o scrisoare?
Am semnat de primire, am dat la repezeala datele din C.I. si am desfacut cu nesat plicul.Cu adevarat surpriza este colosala, la asa ceva nu ne-am asteptat 😀


Ii multumim din inima atat eu cat si Ayan, prin intermediul meu, Laurasului , pot spune ca nu ma asteptam la asa ceva, surpriza a fost de proportii si foarte placuta!
Reactiile copilului la vederea cartii , mai jos:

2 comentarii la “Domnul Fericit

  1. Hihihihiiiiii … ma bucur ca am contribuit si eu putin-putin la bucuria voastra. Si sa nu ma iei cu parul ca am dat adresa!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s