Zodia si zodiace

Pentru ca mami e tare pasionata de chestiile astea si mai rau, e pasionata si de ocultism ( shhh !! ), mi-a studiat toate zodiile carora apartin din toate zodiacele posibile 😀
Sunt nascut intr-o vineri, pe 22 mai 2009 , la ora 8.20 a.m., deci apartin dupa cum urmeaza urmatoarelor zodii:
Persoanei nascute la data 22.5.2009, ora 08:20, ii corespund urmatoarele zodii:

Dupa Zodiacul European:
– zodia Gemeni (decada 1)
– ascendent in Rac
Dupa Zodiacul Chinezesc:
– zodia Bivol (de Pamant)
– ascendent in Dragon
Dupa Zodiacul Indian: zodia Fir
Dupa Zodiacul Druidic: zodia Frasin

Sa le luam pe rand la analizat:

Dupa Zodiacul European: zodia Gemeni ( prima decada )
Caracteristica generala a zodiei Gemeni: semn pozitiv, masculin
Element definitoriu pentru zodia Gemeni: Aer
Calitate definitorie pentru zodia Gemeni: semn Mutabil (flexibilitate)
Planetele si zodia Gemeni

* Planeta guvernatoare: Mercur
* Planeta carierei profesionale: Neptun
* Planeta dragostei: Jupiter
* Planeta câstigurilor financiare: Luna
* Planeta sanatatii si a muncii: Pluton
* Planeta casei si a familiei: Mercur
Culorile zodiei Gemeni: albastru, galben
Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Gemeni: agata, acvamarin
Metale caracteristice pentru zodia Gemeni: mercur
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Gemeni: miercuri
Principalele calitati ale zodiei Gemeni: excelente capacitati de comunicare, agilitate mentala, capacitate de a învata rapid
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Gemeni: comunicarea
Defecte ale nativului din zodia Gemeni: superficialitate, bârfa, exprimare neglijenta cu care poate jigni, utilizarea cuvintelor pentru a dezinforma sau a induce în eroare
Relatii între zodia Gemeni si alte zodii

* Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Balanta, Varsator
* Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Fecioara, Sagetator, Pesti
* Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Pesti
* Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Fecioara
* Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Rac
* Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Sagetator
* Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Balanta
* Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Taur, Varsator
Personalitatea zodiei Gemeni :
Nativul Gemeni este sensibil, energic, comunicativ, iubeste schimbarile; este sociabil, dar adesea indecis. Un nativ Gemeni este mobil, se adapteaza usor, este curios, interesat de multe lucruri, este mediatorul înnascut. Este sociabil si cauta permanent latura vesela a vietii. Bunatatea, talentul diplomatic si negustoresc si usurinta în exprimare îi permit sa abordeze cu succes multe domenii. Nativului Gemeni i se poate reprosa orice în afara faptului ca ar fi plicticos. Activ si creativ, el cauta fascinantul si neobisnuitul.
Daca interesele de moment sunt prea puternice, atunci nativul Gemeni se orienteaza dupa cum bate vântul. Un nativ din Gemeni fuge dupa doi iepuri si îsi schimba comportamentul în functie de starea de spirit. Din acest motiv, e nehotarât si instabil, nu e întotdeauna ordonat si statornic în viata. Defectele cele mai frecvente ale nativului din zodia Gemeni sunt agitatia, lipsa concentrarii si infidelitatea, motivate de temperamentul sanguin.
Ascendent in Rac
Nativul cu Ascendent in Rac este preocupat in primul rând de grija pentru cei apropiati. Uneori, instinctul de aparare a celor dragi este atât de puternic incât nativul cu Ascendent in Rac ajunge sa considere ca toti ceilalti sunt un potential pericol. Cu toate acestea, stie sa fie protector fara a deveni posesiv.
Nativul cu Ascendent in Rac se dedica total familiei si persoanei iubite. Daca nu are un partener de viata, nativul cu Ascendent in Rac gaseste o alta cauza nobila sau se dedica activitatii profesionale. Cu toate acestea, reuseste destul de rar sa se afirme pe plan social, pentru ca toate ambitiile lui se rasfrâng asupra partenerului (iar in lipsa unui partener de viata, asupra cauzei nobile careia i se dedica).
Din punctul de vedere al sanatatii, nativul cu Ascendent in Rac are tendinta de a deveni ipohondru: se teme de tot felul de boli imaginare, iar aceasta teama continua poate deveni stresanta si nativul va trebui sa invete sa si-o controleze.
Influenta Ascendentului in Rac nu este foarte puternica. Din acest motiv, planetele situate in prima casa a temei natele pot avea o mare influenta asupra personalitatii nativului, mai ales daca sunt conjuncte cu Ascendentul.

Dupa Zodiacul Chinezesc:- zodia Bivol (de Pamant)
Bivolul este adeptul proverbului „graba strica treaba”. Trece prin viata cu hotarâre si bun-simt. Iubeste natura si munca în aer liber. Respecta traditiile, e un om „asezat”, care cauta locurile linistite.
Te poti baza pe stabilitatea Bivolului, ca si pe forta sa interioara. Este umanitar, loial, cinstit, credincios si integru. Nimic nu îl face sa dea înapoi o data ce a luat o decizie, si nu renunta la cuvântul dat, mergând pâna la încapatânare prosteasca.
De regula, Bivolul îsi ascunde sentimentele, mai ales când este îndragostit, de teama sa nu fie respins. Nu îi este frica de singuratate si prefera sa-si petreaca serile într-o casuta linistita, la tara, decât într-o cafenea plina de agitatie.
Bivolul nu este tocmai diplomat, ba chiar e cam prea „dintr-o bucata”: spune totul pe sleau, fara ezitare. Daca este atacat de cineva, riposteaza imediat, ca un taur, gata sa împunga.
Zodiac chinezesc – zodia Bivol Cei care îl ranesc, ca si cei apropiati, trebuie sa fie atenti: poarta pica multa vreme – chiar prea multa – si niciodata nu uita un nume sau un chip. Întotdeauna se razbuna, chiar peste ani si ani. Un lucru e clar: nu stie sa piarda si nu suporta esecul.

Ascendent in zodia Dragon
În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.
Orele Dragonului sunt: 07:00 – 09:00. Toti cei nascuti în orele Dragonului au Ascendentul în zodia Dragonului.
Ascendentul în zodia Dragonului îi confera nativului tarie si hotarâre. De asemenea, nativul cu Ascendent în zodia Dragonului are o ambitie deosebita.
Zodiac chinezesc – ascendent in zodia Dragon Ascendentul în zodia Dragonului are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Iepure, Capra, Maimuta, Caine.

Dupa Zodiacul Indian: zodia Fir
Zodia : Fir
Intervalul : 21-31 mai
Corespondent în zodiacul european : prima decada a zodiei Gemeni
Nativul zodiei Fir din zodiacul indian este dotat cu un farmec deosebit, cu care îi cucereste imediat pe cei din jur. Mai mult decât atât, este un maestru al cuvintelor. Poate fi un orator sau un povestitor desavârsit, dar si un excelent avocat, capabil sa întoarca orice situatie în favoarea sa.
Nativul din zodia Fir este o persoana serioasa si constiincioasa, pe care te poti baza într-un parteneriat.
În familia unui nativ din zodia Fir va fi mereu pace si armonie.

Dupa Zodiacul Druidic: zodia Frasin
Nativul din zodia Frasin este foarte chipes, plin de viata, impetuos si pretentios. Nu accepta sa fie criticat, are tendinta de a fi egoist si ii place sa se „joace cu focul”.
Frasinul este inteligent, talentat si ambitios si, de cele mai multe ori, pune ratiunea inaintea oricaror alte considerente, actionand ca un adevarat cerebral.
In relatiile cu ceilalti, are tendinta de a nu se implica prea mult. Pentru Frasin este foarte important sa isi pastreze libertatea, independenta si identitatea personala. Cu toate acestea, este un partener de incredere, prudent si serios, fidel in relatiile sentimentale.
Nativul din zodia Frasin este cel mai preocupat de viitor din tot zodiacul druidic (zodiacul arboricol / zodiacul celtic) si dornic sa progreseze continuu. Daca isi propune un obiectiv ambitios, pe termen lung, este dispus sa faca multe sacrificii pentru a-si atinge obiectivul.
Ajuns la apogeul carierei, Frasinul da dovada adesea de noblete si este dispus sa faca eforturi imense pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s